Sunday, May 13, 2012

Tak cakap pun takley sambut -.-"

Peeps!

Lepas latest post aku yang Mothers Day? Perlu ke ? tu..hee..bersyukur sangat tak kena hentam dengan sesape.. Ekceli, bila aku cakap tak perlu tu aku tak maksud kan tak bole sambut. Sambut je laa,cume jangan la appreciate diorang on that day je. Ngerti ngakk?? Plus, nak ckp kt korang tak sweet tak apa. Asalkan it came straight from your heart.
Okay,,sekarang..excuse me. Aku pun nak wish jugak nieh.haha

SELAMAT HARI IBU MAMA ♥♥♥ 

Thanks for being with me whenever i need. Sorry for being Nakal sometimes.ngee~

p/s: Perlu ke bagitawu satu dunia yang kau sayang mak kau? PERLU LAH! and this post really came from a daughter's heart ^^,

arisha sudah membebel .Suka ? Like lerr ..

No comments: