Tuesday, March 15, 2011

I LOVE MY SELF!


banner contest

* aku nengok title cm best . so aku join la .
*hadiah dy pun cm best je : teddy bear n seluar jean forever 21
*aku bru dpt twu ad hadiah tmpt kdua : sweate onitsuka tiger
*tak dpt 1st , 2nd pon jdi laa. hehe.
* ni la gmba yg aku pertaruhkan ..hehe..hope you like it .






p/s : aku sebenarnye tak penah join apa2 contest . so , hehe . tk twu la ap yg aku bt ni btol ke tak .
maap ye klau slh ..mintak tunjuk ajar ..


disini aku ingin meng-TAG kpd 3 org kwn ku iaitu :


arisha sudah membebel .Suka ? Like lerr ..

my head .. TING TONG TANG ..buzzz ..

adooii ..kepala aku dah TING TONG TANGGGG ...!! twu kenapa .. aku tido selama 4 jam . utk mghilang kn rasa bosan menanti si dia .. gila ke apa aku ni . hahaha . aku bgon ..aku tido blek ..bpe kli aku bgon tido pon aku tk twu .. 



bila aku bgon , slagi tk pukul 4 pm aku ase mls nk bgon . ni aku bgon pon cbb tggu henpon aku bnyi CLICK ! dh stgh jam dh ..bila nth dy nk text aku ..hurm ..tkpa2 ..tggu je ..nti dy mcj la tu ..

lw kt penang ni , msti mak aku dah "!!!!!!!!!!!!!!" hehe ..paham2 je la apa mksud aku kn .. ank dara tido tk ingt dunia ..kihkihkih ...kdg aku bt derk je .. noty me ! haha .. sje nk mnje2 la ngn beloved mom laa ..unik kn cara aku ?hehehe ..

nk twu tk , td aku bgon ..aku ase lapar ..dr pg tk mkn apa pon ..aku tros ke dpur ..amek pinggan ..bukak periuk nasi .. HAH !! nasi tak masak siot ..anis rendam nasi tu dr pg ..hahahahaha .. dy ckp dy tekan dh button kt periuk nsi tu ..mmg la dy tekan ..tp dy TAK TEKAN KT PLUG .. peh ..! lapar niey ..minah tu laa ..btol2 ..haish .. berangan la tu ..

p/s : nasi dh msk .anis tga melantak .aku nk mkn ni . nti dy abes kn sgala yg ad plak .heh !

arisha sudah membebel .Suka ? Like lerr ..

Kenali 8 tanda lelaki Penganiaya


  1. Terburu-buru menjalinkan hubungan . tros nk ajak kawen @ bertunang a.k.a gelojoh
  2. Tidak boleh hidup tanpa anda . jangan terlalu percaya keyh !
  3. Moody . mudah tersinggung
  4. Cemburu buta . tertekan dalam hubungan
  5. Sering melecehkan pasangannya . cerewet
  6. Tidak dapat menerima penolakan . suka memberontak n cari slh psgn
  7. Suka menyalahkan orang laen . xjujur n xbrtggjwb
  8. Panas baran . suka menengking atw memukul
p/s : terasa jugak aku . no 2 , 3 , 4 ,5 .kihkih ..bersama kita perbaiki diri k ..

arisha sudah membebel .Suka ? Like lerr ..