Tuesday, April 24, 2012

Getting over my ex :)


Blocking means you won't be able to see or contact each other on Facebook. In other word, unable to communicate or know about each other life. 
Seumur hidup aku, aku tidak pernah membuang sesiapa dari hidup aku. But this time, i just cant handle it. Sebab bila stop by kat profile kau je, hati aku sakit. Tak sanggup nak lihat kau bahagia dengan orang lain. The feeling is like dying slowly. But, at the same time aku tak bole paksa kau terus menyeksa diri kau sendiri apabila bersama aku. Mungkin aku takkan tahu apa-apa dah pasal kau. Tapi aku tahu kau akan sentiasa bahagia. Teruskanlah berbahagia. Thanks for everything.
And thanks again for showing me the real you and the meaning of men.

p/s: i dont need a shoulder, i gonna be a soldier.

arisha sudah membebel .Suka ? Like lerr ..

Monday, April 23, 2012

Happy kot.

peeps!
haihh. dh lama betul tk update blog. lepas post sal ..dot..dot..hha. okay2. dh. its over. skrg ni, masih dlm usaha mnyibukkan diri untuk menggembirakan hati sendiri. hehe. tak tawu nk tulis apa sbnarnye. just nk share gamba je. dh lama tak jalan penang, haritu gi jalan kt Tman Belia. hppy?erm..agaknye.. aku penah nk ajak dy dtg sini dlu, tpi tk sempat. hahahaha :') kfine, i'll stop. 

tolonglah sedar diri, gemuk.
aceceh..mcm tga honeymoon pulak.
erm..arr..tk twu nk dscribe apa.haha
ya, aku anak mak. Kenapa?
Girls Only.
Macam ada yang kurang :(
aku je tak tawu nak text sapa :(

p/s: keeping trying to seek a way to make myself happy as before Thanks to you :)

arisha sudah membebel .Suka ? Like lerr ..