Tuesday, April 24, 2012

Getting over my ex :)


Blocking means you won't be able to see or contact each other on Facebook. In other word, unable to communicate or know about each other life. 
Seumur hidup aku, aku tidak pernah membuang sesiapa dari hidup aku. But this time, i just cant handle it. Sebab bila stop by kat profile kau je, hati aku sakit. Tak sanggup nak lihat kau bahagia dengan orang lain. The feeling is like dying slowly. But, at the same time aku tak bole paksa kau terus menyeksa diri kau sendiri apabila bersama aku. Mungkin aku takkan tahu apa-apa dah pasal kau. Tapi aku tahu kau akan sentiasa bahagia. Teruskanlah berbahagia. Thanks for everything.
And thanks again for showing me the real you and the meaning of men.

p/s: i dont need a shoulder, i gonna be a soldier.

arisha sudah membebel .Suka ? Like lerr ..

No comments: