Sunday, October 13, 2013

Sweet twenty Final Destination.

Olla everybodiee~

Well, baru ja habis my fifth final exam..yeahh..pejam buntang pejam buntang aku dah nak masuk final sem dah.. Walaweyy, makin tua jugak rupanya. But im still so excited, tak sabar nak grab my diploma and flew awayy. Flew ke mana? Entah laa, maybe sambung degree or maybe terus kerja. Semua orang asyik tanya nak buat apa lepas belajar,  huh,,,stress makcik dibuatnya -..-

Yelaa, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu. Mana tau TUP TUP terus kahwin ke.. WOAHH~! Kerlass kau jah.. *pikir ada yang hingin kat kau??!*  

No wayy, mak aku takkan izinkan.. Alasannya sebab dia nak puas merasa gaji anak2nya dulu, lepastu jalanlah kau. Hehee.. Makcik pun belum puas jadi remaja lagi ni, almaklumlah, baru je masuk sweet twenty, atotoo~comey la kunun. Banyak lagi benda yang makcik belum teroka jelajah dan geledah, so nak buat semak-semak dulu..insyAllah, bila sampai masa jodoh jenoh menyeru, terngiang alunan kompang bertalu-talu, haa mula lah SELAMAT ding ding ding~ Hee! Gatai! PTPTN pun belum start bayar, dah ngada berangan mak jenin nak kahwin. *burok benor perangai hang!* 

Tapi setiap impian dan kejayaan itu semuanya bermula dari angan-angan taw, so dont worry folks, just keep on dreaming. Just never leave the reality behind :)

21 Oktober until 12 November i wont be around sebab nak berhempas-pulas tertungging-terbalik berbakti kepada negara untuk annual camp aku yang terakhir di UiTM Dungun. Yeaayyy! :D Actually aku ni masih dalam proses in setting mind that everything will be just fine. *perasaan takut seram sejuk kecut perut kembang tekak sakit perut bercampur baur* But since ini adalah our final last so kita enjoy habisan! 

Walaupun berperasaan macam heroin movie Final Destination tuh mak aiii~ -.- Tapi heroin still survive kan till the end?? Dont worry, keep on possessing diri positive thinking! positive thinking!  

WohH! Dah lewat, leka bebel sampai lupa nengok jam. Almaklum laa, dah lama betul makcik tak guling-guling kat blog ni kannn..penoh bersawang. Takpa, makcik dah usir spiderman dan spiderwoman yang sesuka hati bina setinggan kat blog makcik ni. Thats all for now, bubyee chuolls. Macam awal lagi, tapi makcik gedik nak wish jugak, Selamat Hari Raya Aidil Adha sumerr :*


p/s: planning nak pakai jacket kpop mcm kt atas tu pagi raya nnti, baru RARE. Sebenarnya makcik lupa bawak balik baju kurung -.- semuanya tinggal kat melaka. adehh  


arisha sudah membebel .Suka ? Like lerr ..

No comments: